FORGOT YOUR DETAILS?

Book via email
Booking @ theherbivore.se
or by phone 046-134 156

Vegan for everything.. obviously!

AFTER WORK /
HAPPY HOUR

We are open all days from 15.00 -18.30

ORGANIC BEER AND WINE &  HARD CIDER WITH MACHO NACHO PLATE
59 :-

PERSONAL!
Vi behöver fler huvuden på kvällar och helger. 💚 Vill du bli en i Herbivoreteam?
...

Skånsk afterski! Iaf i känslan. Följ eventet på vår Facebook.
Kallt välkomna
https://m.facebook.com/events/920945292604255
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#veganbar #veganforeverything #afterski #lundsuniversitet #lunduniversity #afterwork #fernet #sustainabilty
...

Varmt tack för detta året från oss på The Herbivore. Nu hoppas vi på ett mjukare år nästa år. 💚💚💚 ...

JULMATEN ÄR RÄDDAD,
22/12!!

Vi fick så fin feedback på vårt julbord igår så vi bestämde oss för att sätta in en extra dag strax innan jul. För er som vill äta på plats, men även för er som vill beställa en take away inför julafton.

"JULBORDET VAR FANTASTIKT GOTT!!! Varenda en av rätterna! Smart att servera på tallrik. Den räckte för min sambo att bli mätt, och jag fick lämna liiite, för jag fick bara inte i mig allt. Vi åt med listan bredvid oss, och kunde identifiera alla rätter. Med efterrätt + glögg så blev det fulländat."
En gäst från 17/12

Så, torsdagen den 22/12 serverar vi, utöver ordinarie meny, även jultallrik för 359kr. Take away eller äta på plats. Finns även som glutenfri. 100% växtbaserat såklart

För att säkra er tallrik, boka på booking@theherbivore.se eller ring oss på 046-134 156

Baren håller som vanligt öppet till sent

Varmt välkomna 💚
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#jul #christmasfood #veganforeverything #veganbar #eatlikeyoucare #sustainabilty #crueltyfree #lunduniversity #lundsuniversitet #sustainabiltymatters
...

Hösten är här och med den har vi lite nyheter på ölmenyn från våra vänner på @rocketbrewing

Oktoberfest 6,0% är en humlearomisk maltig hells lager med doft av tropisk frukt, sockerkaka och toner av agave

Sunlicker 5,2% Piney Pale Ale
Fruktig smak med tydlig beska, inslag av aprikos, knäckebröd, granskott och apelsinskal

Intermission 6,0% Ale
Fruktig doft med inslag av ljust bröd, aprikos, maltvinäger, rosor, halm och kryddor.

Vi har öppet måndag-lördag 14.00- sent

After work alla öppna dagar 15.00-18.30
.
.
.
.
.
.
.
.
#afterwork #veganforeverything #veganbar #lundsuniversitet #lunduniversity #localbrewery
...

Kära gäster

Pga problem med el i restaurangen så tvingas vi hålla stängt idag, tisdag.
Det är bortom vår kontroll men håller på att lösas.

Vi öppnar åter som vanligt imorgon.
...

Idag serverar vi sommarens sista lunch. 💕Pasta penne med persiljeolja, sojafärs, svarta bönor, näringsjäst, tomatsås, spenatsallad & krämig sås.

Midsommarafton håller vi stängt.

Från lördag öppnar vi klockan 15.00 och drar då, som alltid, även igång happy hour/after work.

Varmt välkomna och hoppas att alla får en fin midsommar 🥰
...

Lundakarneval❗

Självklart håller vi öppet även på söndagen 🤓

Vi erbjuder även en karnevalbowl för take away

Uteservering på innergården intill karnevalsområdet

Happy hour 15.00-18.30
Macho Nacho plate

💚💚💚
.
.
.
.
.
.
.
#lundakarneval #plantbased #veganbar #lundsuniversitet #destination_lund #realfood #veganforeverything #crueltyfree #sustainable #eatlikeyoucare #visitlund #visitsweden #lunduniversity
...

Valborg i Lund är äntligen snart här 🔥
Passa på att besöka oss idag, fredag.
Imorgon ger vi hela personalstyrkan ledigt och har stängt!
💚💚💚
.
.
.
.
.
.
.
.
#afterwork #lundcity #visitlund #veganbar #lundsuniversitet #destination_lund #realfood #veganforeverything #crueltyfree #sustainable #eatlikeyoucare
...

Glad Påsk alla härliga människor!

Hoppas ni firar en snäll påsk, som vi gör.

Vi har öppet 14.00 från imorgon, skärtorsdagen. Alltså inga luncher under påsken‼️

Hoppas att vi ses 💛💛💛
...

PERSONAL!
Servering/bar.

Vi behöver bli fler!
Så nu söker vi fler fantastiska människor till vårt team på The Herbivore.

Vi söker en ca 80% tjänst till servering/bar. Alternativt två tjänster som extrapersonal.

Din profil:
Du är organiserad och självgående.
Du är villig att ta ansvar för att utvecklas.
Du är smaksäker, driven och brinner för ditt arbete.
Du är noggrann och har öga för detaljer.
Du arbetar bra i team och har hög effektivitet.
Du kan hantera stress och ett högt tempo.

Nyckelord är att du har driv, kunskap och ett brinnande intresse för branschen. Stort plus om du är kunnig inom det växtbaserade.

Tjänsterna är tillgängliga omgående.
Kollektivavtalsenliga löner.
Vi är medlemmar i Visita

Är du den, eller känner du någon som borde taggas?

Cv/ansökan skickas till: camilla@theherbivore.se
💚💚💚
...

Fredagslunch = Pad Thai 💚

Varje fredag kan ni beställa vår Pad thai under lunchen för 109kr. (99kr studentpris)
11:30-14:00.

Aftonen övergår klockan 15:00 till After Work, fram till 18:30.
Macho Nachos och utvalda drycker för 49kr.

Restaurangen håller öppet till 23:00.

Nästa vecka får vi ha öppet till sent igen!! Woooho 💃

Varmt välkomna
...

Förbereder morgondagens lunch! 💚💚💚
.
.
.
.
.
.
.
.
#plantbased #veganbar #veganforeverything #crueltyfree #sustainable #eatlikeyoucare #sustainableliving #slowcooking #lunchisback
...

Starters

  • Potato wedges

    65 :-
    Doubel fried wedges
  • Pardron Peppers

    65 :-
    Sea salt and parsley oil
  • Buffalo seitan

    80 :-
    Crispy Chicken style with hot sauce and creamy dip
  • Smokey temphe

    80 :-
    with dip sauce
  • Onion rings

    35 :-
    Horseradish mayo
  • Dumplings

    69 :-
    Fried dumplings with tararind sauce
  • Tempeh Ribs

    69 :-
    Appel glazed tempeh with kimchi sauce
  • Springrolls

    60 :-
    with tamarind dip sauce

Main courses

  • Ramen

    195 :-
    Noodles in broth on shiitake & kombu. Chili, coriander, green onion, mushroom, kimchi, pak choi, pickles and our no-pork seitan.
  • Herbivore Hot Kimchi Burgare

    199 :-
    Apple glaze seitan, smoky tofu, coriander, pickled red onion, kimchi sauce, salad, onion rings and plant cheese. Served with wedges and tapas.
  • Tempeh Burgare

    195 :-
    Teriyaki marinated tempeh, caramelized onions, plant cheese, horseradish mayo, romaine lettuce, spinach and arugula. Served with wedges, cashew cream and tapas
  • Macaroni 'n' No-cheese

    165 :-
    Roasted squash, crispy cabbage and smoked seitan cubes in a plant based bechamel sauce. Topped with sunflower seeds and bread crumbs
  • Teriyaki Buddah Bowl

    199 :-
    Teriyaki tempeh cutlet in sesame seeds, kimchi, vegetables, cashew cream, kimchi mayo, peanut satay, chili and coriander. Served with rice
  • Pad Thai

    185 :-
    Rice noodles, seitan cubes, tofu och vegetables in our pad thai sauce. Topped with green onions, coriander and peanuts
  • Herbivore Steak

    259 :-
    Our famous seitan steak that is steamed, then grilled and served with pepper sauce, smashed potatoes, vegetables and pickles

KIDS MENU

  • Elis Burger

    65 :-
    Burger with our seitan steak filled with hidden goodies. Served with dipping sauce and potato wedges

INFORM US ABOUT ALLERGIES WHEN ORDERING!

Vegan for everything

obviously!

CONTACT US

OPENING HOURS

  • Monday - Friday: 14:00 - Late
  • Saturday: 14:00 - Late
  • Sunday: Closed

CONTACTINFOMATION

TOP